Πρόσκληση επιτηρητών/τριών για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών προσκαλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες (μόνιμους εκπαιδευτικούς Δ/θμιας και Π/θμιας Εκπαίδευσης, διοικητικούς υπαλλήλους, μόνιμους υπαλλήλους  Ν.Π.Δ.Δ. ή  των Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού που υπηρετούν στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών), οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως επιτηρητές/τριες στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (προκ. 2Γ/2022 του Α.Σ.Ε.Π., ΦΕΚ 75/21-11-2022 τ. Α.Σ.Ε.Π.) που θα διεξαχθεί

 

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

 

να δηλώσουν τη συμμετοχή τους από την Τετάρτη 09 -02-2023 έως και τη Τετάρτη  15-02-2023 και ώρα 15:00 συμπληρώνοντας τη φόρμα του παρακάτω συνδέσμου:

 

https://forms.gle/SmMHzzaa7gukkVP27

 

Οι  ώρες  απασχόλησης  αναφέρονται  στο  πρόγραμμα της  εξέτασης. Οι επιτηρητές υποχρεούνται να παρευρίσκονται στους χώρους του Ε.Κ. μία και μισή (1 ½) ώρα τουλάχιστον πριν από την έναρξη κάθε ενότητας του διαγωνισμού. Επιπρόσθετα ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 52/2022 Απόφαση του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 1320/τ.Β΄/21-03-2022), «Υπεύθυνος αίθουσας και επιτηρητής απαγορεύεται να είναι σύζυγος ή συγγενής εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και του τρίτου βαθμού με υποψήφιο που διαγωνίζεται στο ίδιο εξεταστικό κέντρο ή παράρτημα εξεταστικού κέντρου. Σχετική δήλωση  παραδίδεται στον Πρόεδρο της Επιτροπής του Ε.Κ.».

                                                                                                                                                                                             Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                                                                                                                       Δ/ΝΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ       

                                                                                                                                                                                               ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε. ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ