Υλοποίηση Επιμορφωτικής Ημερίδας για την υπέρβαση του γλωσσικού σεξισμού στη Δημόσια Διοίκηση

Η Συντονιστική και η Επιστημονική Επιτροπή του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα (στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας) 13, 14 και 15 Οκτωβρίου 2017, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO καλούν τις/ους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, καθώς και Εκπαιδευτές Ενηλίκων και φοιτητές να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου μας (περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο: synedrio.eepek.gr και επικοινωνία στο e-mail: info@eepek.gr).

Στο συνέδριο θα υπάρξουν 11 προσκεκλημένοι ομιλητές διακεκριμένων πανεπιστημιακών δασκάλων και άλλων (με εισηγήσεις και συμμετοχή σε στρογγυλά τραπέζια συζήτησης), κυρίως από το εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία, ΗΠΑ), καθώς και από την Ελλάδα και θα παρουσιαστούν συνολικά 461 εργασίες, οι οποίες έτυχαν θετικής κρίσης από 2 τουλάχιστον κριτές.

Ø       Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα ανακοινωθεί στις 1 Οκτωβρίου 2017 το αργότερο.
Ø       Προς αποφυγή ταλαιπωρίας σε ουρές αλλά και για τη διευκόλυνση όλων (έκδοση βεβαιώσεων, έγκυρη εγγραφή σε εργαστήρια κλπ.), είναι προτιμότερο να γίνει εγγραφή πριν την έναρξη του συνεδρίου, μέσα από την ιστοσελίδα http://synedrio.eepek.gr/ .

Περισσότερες λεπτομέρειες στο συνημμένο έγγραφο.

Από τη Συντονιστική Επιτροπή

Λήψη αρχείου (3_synedrio_larisa.pdf, PDF)