Διορισμοί ΕΕΠ – ΕΒΠ

  1. Οι διοριζόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στον προϊστάμενο της οικείας Δ/νσης Εκπαίδευσης για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπου και θα τοποθετηθούν σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 62 του ν. 4589/2019, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
  2. Οι διοριζόμενοι οφείλουν να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με το επισυναπτόμενο έγγραφο.
  3. Για λόγους διευκόλυνσης των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ που υπηρετούν ως προσωρινοί αναπληρωτές σε σχολικές μονάδες δημόσιας εκπαίδευσης και διορίζονται ως μόνιμοι με την ανωτέρω σχετική Απόφαση και οι οποίοι σύμφωνα με το άρθρο 63, παρ. 4 του ν. 4589/2019 (ΦΕΚ 13 Α΄) υποχρεούνται να παραμείνουν στη θέση που είναι τοποθετημένοι έως τη λήξη του διδακτικού έτους, παρακαλούμε όπως η ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας αυτών πραγματοποιηθεί στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπηρετούν. Η οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης αναλαμβάνει την ευθύνη της διαβίβασης όλων των σχετικών εγγράφων στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης μόνιμου διορισμού.

 Τα ανωτέρω μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ, μετά τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους, οφείλουν να παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης μόνιμου διορισμού τους.

Σχετικά Έγγραφα

Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος αρχείου
pdf ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΕΕΠ - ΕΒΠ 327 KB
pdf ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΕΕΠ-ΕΒΠ 451 KB
pdf ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΕΠ - ΕΒΠ 59 KB