Αφιέρωμα της ΕΡΤ3 στο Γυμνάσιο Κοίμησης Σερρών-Αναρτήσεις Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών του Γυμνασίου Κοίμησης στο Φωτόδεντρο

“Τι Κοίμηση; Αυτή είναι Αφύπνιση όλης της Ελληνικής Περιφέρειας…”

Το εν κατακλείδι συμπέρασμα δημοσιογράφου της ΕΡΤ3 μετά το “ζωντανό” αφιέρωμα στις Πανελλήνιες Βραβεύσεις του Γυμνασίου Κοίμησης Σερρών!

Την  Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 ένα μήνα πριν την βράβευση του Γυμνασίου Κοίμησης με την πράσινη Σημαία από την ΕΕΠΦ η ΕΡΤ3 στα πλαίσια της εκπομπής “Επικοινωνία” έκανε ένα εκτενές για τα τηλεοπτικά δεδομένα αφιέρωμα στο Γυμνάσιο και στις Πανελλήνιες διακρίσεις του!

Η κινητήριος δύναμη του Σχολείου, οι μαθητές μας,  στάθηκαν αντάξιοι των Πανελλήνιων διακρίσεων τους και αντεπεξήλθαν άψογα στην τηλεοπτική συνέντευξη, προβάλλοντας με σοβαρότητα σε όλη την Ελλάδα το σημαντικό έργο που επιτελείται σε ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ Γυμνάσιο!

Τα θερμά, ειλικρινή, Συγχαρητήρια των δημοσιογράφων που ήρθαν σαν επιστέγασμα της έκπληξης τους τόσο για το βάθος της δουλειάς που επιτελείται στο Γυμνάσιο Κοίμησης Σερρών όσο και για τον επαγγελματικό τρόπο, από τους μαθητές, εξωτερίκευσης των δράσεων, μας δίνουν δύναμη αλλά και μας γεμίζουν ευθύνη, να αποδείξουμε όχι μόνο ότι δεν είμαστε διάττοντες αστέρες, αλλά ότι έπεται πολύ καλύτερη συνέχεια…

Δηλώσεις όπως “είμαι περήφανος που υπήρξα μαθητής του Γυμνασίου Κοίμησης” ειδικά από οικονομικούς μετανάστες μαθητές μας, μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο να αποδείξουμε ότι υπάρχει λαμπρό μέλλον σ΄ αυτόν το τόπο με σωστή αξιοποίηση των δυνατοτήτων του και ότι η επιστροφή στην πατρίδα πρέπει να είναι μονόδρομος!

Βίντεο από το “ΖΩΝΤΑΝΟ” τηλεοπτικό αφιέρωμα της ΕΡΤ3 στο Γυμνάσιο Κοίμησης στα πλαίσια της εκπομπής “επικοινωνία” (7/3/2019).

Τηλεοπτικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 που αναφέρεται στις Πανελλήνιες βραβεύσεις του Γυμνασίου Κοίμησης Σερρών, στα πλαίσια της τηλεοπτική εκπομπής “Νέα από την Περιφέρεια” στις 12/3/2019.

Ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ Σερρών (16/1/2019)

Η Συμμετοχή του Γυμνασίου Κοίμησης στην βράβευση με την Πράσινη Σημαία  στις 7 Απριλίου θα υποστηριχθεί με το παρακάτω βίντεο συνοπτικής προβολής των δράσεών του!

 

Το Γυμνάσιο Κοίμησης έχει δική του Ιστοσελίδα  https://www.ecoschools.gr/schools/gymnasio-koimisis-serron  στον ιστόχωρο της Ελληνικής Εταιρείας προστασίας της φύσης στην οποία αναρτά ΑΝΕΛΕΙΠΏΣ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ τις δράσεις του.